top of page

Iskustva klijenata

Radi boljeg opisa šta se konkretno dobija ovakvom biorezonantnom dijagnostikom, sledi nekoliko primera dijagnostičke prakse biorezonancom u cilju rešavanja određenih zdravstvenih tegoba.

Klijentkinja (53 godine) se žali na hronični uporan bol u predelu šake, kao i na bolno ograničene pokrete palca obostrano. Redovno uzima terapiju za dijabetes i povišeni krvni pritisak. Navodi da su joj vrednosti šećera u krvi jako varijabilne i kreću se oko 20. Prijavljuje i malaksalost, promene raspoloženja, impulsivnost. Biorezonantnim pregledom konstatovan karpalni sindrom, poremećena funkcija pankreasa (dijabetes), hipertenzija, iritabilnost i preosetljivost sluzokože digestivnog trakta. kao i opterećenje imunog, endokrinog i lokomotornog sistema, sa naglaskom na zglobove i indikacijom ka poliartritisu. Nakon odgovarajućih i ciljanih medikamentnih i biorezonantnih terapijskih postupaka, bol u predelu ručja i palca drastično je umanjem i otklonjen, kao i pokreti istih neograničeni i bezbolni. Vrednost šećera u krvi stabilizovana, smanjena na 9 sa tendencijom ka referentnim vrednostima. Objektivno stanje pacijenta značajno poboljšano, gde navodi da se generalno subjektivno mnogo bolje oseća, što je i potvrđeno rezultatima opšteg i biorezonantnog kontrolnog pregleda.

Klijentkinja (56 godina) se žali na kašalj, otežano disanje, zamaranje, nelagodnost i povremeni bol u grudima. Hipertonićar je i uzima redovno terapiju za povišeni krvni pritisak. Opštim i biorezonantnim pregledom konstatovana hronišna opstruktivna bolest pluća, početna faza bronhitisa, sinusitis, kao i značajno povišena koncentracija, tj prisustvo stafilokoka u respiratornom traktu (disajnim putevima). Konstatovana iritabilnost i senzibilnost sluzokože želuca, kao i smanjena i otežana cirkulacija na nivou krvnih sudova vrata (karotida ) više levo. Nakon odgovarajucih terapijskih postupaka, preporuka i saveta, objektivno stanje pacijenta stabilizovano, tegobe su prestale sto je i potvrđeno kontrolnim pregledom.

Klijent (32 godine) prijavljuje da je unazad šest meseci primetio povremenu pojavu sveže krvi u stolici, povremeno i neretko, bol u stomaku. Druge tegobe negira, kao i ranije bolesti, ne uzima nikakvu terapiju. Biorezonantnim pregledom konstativani hemoroidi, kao i hronična iritabilnost, zapaljenje sluzokože želuca – gastritis. Nisu identifikovani patogeni mikroorganizmi. Odgovarajućim terapijskim postupcima i preporukama, tegobe prvo umanjene, a zatim i prestale. Dat savet u smislu kontrole i eventualne dodatne dijagnostike i terapije.

Klijent (42 godine) dolazi sa ciljem smanjenja telesne mase. Pregled biorezonantnim uređajem pokazao je prisutnost parazita u jetri, veliki broj alergena i intoleranciju na mleko i mlečne proizvode, kao i prisutnost toksina u tkivima. Klijent je dobio preporuku detoksikacije organizma, te plan ishrane i suplementacije. Posle četiri meseca na kontrolnom pregledu utvrđeno je poboljšanje ukupnog stanja organizma za 56%, a klijent je izgubio 20 kilograma.

Klijentkinja (65 godina) dolazi zbog probavnih tegoba. Već šest meseci oseća jako nadimanje, žarenje u području želuca i vraćanje kiseline. Slaba je i što god pojede ima osećaj kamenja u želucu. Pregled je pokazao prisutnost aktivne bakterije H. pylori u želucu, jaku upalu sluznice želuca uz početne promenae u strukturi, intoleranciju na pšenicu, cveklu i spanać, te alergiju na citrusno voće. Uz to, utvrđena je prisutnost parazita u probavnom sistemu. Klijentkinja je dobila uputstva o ishrani i suplementaciji kojih se pridržavala tri meseca. Na kontroli je evidentirano 85-procentno poboljšanje stanja sluznice želuca, uz mnogo bolje opšte stanje – nije više osećala bol u želucu i ima dobar apetit.

Klijentkinja (32 godine) dolazi s problemom neredovitih mesečnica uz neusple pokušaje začeća. Na biorezonantnom pregledu utvrđena je prisutnost povećane količine aktivne kandide (Candida glabrata) u području zdeličnih organa, alergija na pšenicu i celijakija, kao jedan od mogućih procesa. Klijentkinja je dobila uputstvo o načinu ishrane i suplementaciji, s tim da je osnovno uputstvo bila izbaciti gluten iz prehrane, uzimanje terapeutske količine probiotičkih kultura bakterija i posebnom dijetom očistiti telo od kandide. Nakon tri nedelje klijentkinja dolazi na kontrolu, pre prve terapije, nakon što je devetnaest dana sledila uputstva. Nalaz stanja tkiva pokazao je poboljšanje 40 do 60 posto i slabljenje kandide.

bottom of page