top of page
  • Writer's pictureUrednik

Šta je to biorezonanca?

Biorezonantna dijagnostika i tretman sve je češći izbor osoba koje žele neinvazivan, bezbolan način održavanja optimalnog zdravstvenog stanja organizma. O biorezonanci često čujemo samo iz priča naših bližnjih, iz njihovih iskustava ili preko informacija koje kruže usmenom predajom. Stoga pokušajmo dati objektivan prikaz o tome što je biorezonanca i čemu može poslužiti.

U reči biorezonanca nalazimo dva pojma: „bio“ – ono što se odnosi na živi organizam i „rezonancija“ – vibrirati u harmoniji sa nečim. Sve oko nas, sve u svemiru kakvog poznajemo i koji nam je zasad dostupan teoretski, mentalno ili slikom, dakle baš sve ima svoju vibraciju, a time i određenu frekvenciju kretanja. To je deo bioelektričnih karakteristika specifičnih za određene vrste i spojeve. Upravo je zato biorezonanca područje kojim se bavi energetska medicina.

Naučnici iz Rusije, SAD, Japana, Rusije i Nemačke, iz različitih sfera nauke, posebno iz područja biofizike i kvantne mehanike, došli su do spoznaja koje su frekvencije karakteristične za određene organe, tkiva i ćelije u zdravom organizmu, pa i one koje obelježavaju određene (patogene) mikroorganizme, hemikalije, toksine i ostalo. Posle ulaska toksičnih materija u ljudski organizam, telesne ćelije počinju da rezonuju, to jest poprimaju frekvenciju kretanja (vibriranja) koju ima taj toksin. To se događa iz vrlo jednostavna razloga – jer sve ćelije u organizmu konstantno međusobno komuniciraju, odnosno izmenjuju informacije (rezonancu) određene frekvencije, odnosno određene bioelektrične karakteristike. Na taj način se odvijaju svi procesi u organizmu i postiže ravnoteža i zdravo stanje. Međutim, u prethodno navedenom slučaju, kada toksin uđe u organizam, ta ravnoteža je narušena, a kao posledica toga se javljaju zdravstvene smetnje, s tim da nakon vremena raste i mogućnost razvoja određenih bolesti.

Comments


bottom of page