Flag of Serbia

Izkušnje strank

Za boljši opis tega, kaj je konkretno pridobljeno s to bioresonančno diagnostiko, sledi nekaj primerov diagnostične prakse z bioresonanco, v cilju reševanja določenih zdravstvenih težav.

Stranka (stara 53 let) se pritožuje na kronične vztrajne bolečine v rokah, kot tudi na boleče omejene gibe na obeh straneh palca. Redno jemlje zdravila zaradi sladkorne bolezni in visokega krvnega tlaka. Ona pravi, da so njeni vrednosti krvnega sladkorja zelo spremenljive in nihajo okoli 20. Prijavlja tudi utrujenost, nihanje razpoloženja, impulzivnost. Bioresonančni pregled je pokazal karpalni sindrom, moteno delovanje trebušne slinovke (sladkorna bolezen), hipertenzijo, razdražljivost in preobčutljivost sluznice prebavnega trakta, kot tudi obremenitev imunskega, endokrinega in kostnomišičnega sistema, s poudarkom na sklepih in indikacijo k poliartritisu. Po ustreznih in ciljnih medikametoznih in bioresonančnih terapevtskih postopkih, bolečina v zapestju in palcu je drastično zmanjšana in odstranjena, kot tudi gibi, ki so neomejeni in neboleči. Vrednost krvnega sladkorja stabilizirana, zmanjšana na 9 s težnjo k referenčnimi vrednostmi. Objektivno bolnikovo stanje se je bistveno izboljšalo, in navaja, da je na splošno subjektiven občutek veliko boljši, kar je bilo potrjeno tudi z rezultati splošnega in bioresonančnega pregleda.

Stranka (stara 56 let) se pritožuje zaradi kašlja, težkega dihanja, utrujenosti, nelagodja in občasnih bolečin v prsih. Je hipertonik in redno jemlje zdravila proti visokemu krvnemu tlaku. Splošni in bioresonančni pregled je pokazal kronično obstruktivno pljučno bolezen, začetno fazo bronhitisa, sinusitisa in znatno povečane koncentracije oz. prisotnost stafilokokov v respiratornem traktu (dihalnih poteh). Ugotovljena je tudi razdražljivost in občutljivost sluznice želodca, kakor tudi zmanjšana in poslabšana cirkulacija na ravni vratnih krvnih žil (karotidne), bolj na levi strani. Po ustreznih terapevtskih postopkih, priporočilih in nasvetih se je bolnikovo objektivno stanje stabiliziralo, težave so se ustavile, kar je bilo potrjeno s kontrolnim pregledom.

Stranka (star 32 let) se pritožuje, da je pred šestimi meseci opazil občasno pojavljanje sveže krvi v blatu, občasno in pogosto bolečine v trebuhu. Druge motnje zanika, kot tudi prejšnje bolezni, ne jemlje nikakršnih zdravil. Bioresonančni pregled je pokazal hemoroide, kot tudi kronično razdražljivost, vnetje želodčne sluznice – gastritis. Nobenih patogenih mikroorganizmov ni bilo ugotovljenih. S primernimi terapevtskimi postopki in priporočili so se težave najprej zmanjšale, nato pa tudi ustavile. Podani nasveti glede kontrole in morebitne dodatne diagnostike in terapije.

Klijent (42 godine) dolazi sa ciljem smanjenja telesne mase. Pregled biorezonantnim uređajem pokazao je prisutnost parazita u jetri, veliki broj alergena i intoleranciju na mleko i mlečne proizvode, kao i prisutnost toksina u tkivima. Klijent je dobio preporuku detoksikacije organizma, te plan ishrane i suplementacije. Posle četiri meseca na kontrolnom pregledu utvrđeno je poboljšanje ukupnog stanja organizma za 56%, a klijent je izgubio 20 kilograma.

Stranka (stara 65 let) prihaja zaradi prebavnih motenj. Že šest mesecev se počuti zelo napihnjena, žareča bolečina v predelu želodca in vračanje kisline. Počuti se zelo slabo in karkoli poje ima občutek kamnov v želodcu. Pregled je pokazal prisotnost aktivne bakterije H. pylori v želodcu, hudo vnetje želodčne sluznice z začetnimi spremembami v strukturi, intoleranco na pšenico, rdečo peso in špinačo ter alergijo na agrume. Poleg tega je bila ugotovljena prisotnost parazitov v prebavnem sistemu. Stranka je dobila navodila o prehrani in suplementaciji (dopolnila), ki jih je držala tri mesece. Kontrolni pregled je pokazal 85-odstotno izboljšanje stanja želodčne sluznice, z veliko boljšim splošnim stanjem – ni več občutila bolečine v želodcu in ima dober apetit.

Stranka (stara 32 let) ima težave z neredno menstruacijo in neuspešnimi poskusi zanositve. Bioresonančni pregled je pokazal prisotnost povečane količine aktivne kandide (Candida glabrata) na področju medeničnih organov, alergije na pšenico in celiakijo kot enega od možnih postopkov. Stranka je dobila navodila o prehrani in suplementaciji (dopolnila), pri čemer je osnovno navodilo, da odstrani gluten iz prehrane, da vzame terapevtsko količino probiotičnih kultur bakterij in da s posebno dieto odstrani kandido iz telesa. Po treh tednih stranka pride na kontrolo, pred prvo terapijo, potem ko je sledila navodilom devetnajst dni. Ugotovitev stanja tkiva je pokazalo izboljšanje od 40 do 60 odstotkov in slabitev kandide.

Nordmed d.o.o.

Cesta Zore Perello Godina 2 (Zeleni park - pritličje)

6000 Koper, Capodistria

Telefonska številka:
080 1234

(031) 66 11 88

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon